Vi tilbyder gratis forsendelse på alle ordrer over 350 kr!

Festival tøj | hvordan du får lavet de bedste festival outfits

Med festivalsæsonnen lige om hjørnet er du måske allerede nu begyndt at gøre dig tanker om, hvilket tøj du skal pakke til de festlige begivenheder. Festivaller som Roskilde Festival og Smukfest har som ry at være dage, hvor ens tøj bliver sat på prøve, men hvor man på samme tid kan vise frem af farverigt og festligt sommertøj.

Hvad er typisk festival tøj?

Når man medbringer tøj til festival skal man gøre sig sikker på, at det er tøj, man ikke har alt for kært, da det med højest sandsynlighed vil blive tilmudret, snavset og søbet til i alt fra alkohol til regn.

Der ud over kan det være en god idé at pakke tøj, der fungerer under forskellige temperaturforhold, da man ofte kan stå i en situation, hvor man har danset lige fra eftermiddag til aftentimerne, hvor det er noget køligere.

Idéer til godt festival tøj

  • Denimbukser er slidstærke, moderige og vil med garanti holde dig varm døgnet rundt.
  • Hoodies og sweatshirts giver et perfekt casual look, der ofte findes på festivaller, og kan bruges døgnet rundt, og om ikke andet kan den vikles om livet. Er du på jagt efter en ny hættetrøje eller sweatshirt kan du bl.a. kigge forbi vores sweatshirt sektion her på siden.
  • Bæltetaske eller lignende cross-body taske - festivaller er ofte meget menneskefyldte og man kommer med garanti til at stå i større folkemængder eller køer, hvor det er vigtigt at kunne have øje på ens taske og ejendele, eftersom der i så store grupper af mennesker nok kan befinde sig et par sorte får, der har til hensigt at nuppe dine ting. Det kan desuden være en idé at bruge strips eller tape til at sikre sig, at tasken ikke kan klikkes af.
  • Tøj til vejret - man kan aldrig vide sig sikker på, om der skulle befinde sig en regnvejrsdag eller to, og for ikke at lade det ødelægge den gode sommerstemning kan det altid være en god idé at medbringe en regnjakke, der også tåler andet vind og vejr. Er vejret på den anden side med dig og solen skinner, skal du være sikker på, at du har husket solbriller og shorts, så du kan nyde det til det fuldeste.

Der ud over er hele essencen af festivaller, at man kan vise sin personlighed frem - derfor skal du selvfølgelig medbringe lige det tøj, du ønsker at have på, så du kan have den sjovest mulige uge.