Vi tilbyder gratis forsendelse på alle ordrer over 350 kr!

Blog

Festival tøj | hvordan du får lavet de bedste festival outfits

8. april 2022

Hvordan får man olie af tøj?

8. april 2022

Blå mandag | Tøj idéer til blå mandag 2022

21. marts 2022

Hvordan får man blod af tøj?

I tvivl om hvordan du får den blodplet fjernet fra dit par yndlingsjeans eller den nye sweatshirt, som du netop lige har fået købt? Læs med her, hvor vi giver 3 hurtige trin til at fjerne blodpletter fra dit tøj.
17. marts 2022

Skal man betale told af tøj fra USA?

16. marts 2022

Tøjvask, økonomi og bæredygtighed - hvordan hænger det hele sammen?

Stigende elpriser og brug for større fokus på vores planet kan gøre det svært at overskue, hvordan man på bedst mulig måde vasker sit tøj med disse ting i tankerne. Læs med her, hvor vi giver et kort overblik hvordan og hvorfor, når det kommer til tøjvask, økonomi og bæredygtighed!
16. marts 2022

Hvad er fleece?

Lær mere om fleece og dets historie i denne artikel!
14. marts 2022

Hvor producerer Nike sine varer?

Har du nogensinde siddet og undret dig over, hvor de nye sneakers, der lige er kommet ind af døren, egentlig er produceret? Kan du gætte dig frem til hvor mange fabrikker Nike benytter sig af, og hvor mange medarbejdere, der er tale om på verdensplan? Læs med her, og find ud af det!
10. marts 2022

Hvad betyder Y2K?

Har du nogensinde browset på sociale medier eller internettet og stødt på udtryk som Y2K fashion eller Y2K aesthetic, uden nogen som helst anelse om hvad det er folk fabler om? Læs med her, hvor vi guider dig ind i en subkultur i stigende popularitet!
9. marts 2022

Hvad betyder vintage?

Ordet vintage beskrev oprindeligt hvornår en vins druer var blevet plukket, men har bevæget sig over i mange andre kategorier som f.eks. tøj, biler og andre genstande, og så kan det godt blive svært lige pludselig at skulle skelne mellem alt dette "vintage". I denne artikel giver vi en rundgang i, hvordan ordet "vintage" egentlig benyttes - specielt når vi snakker om vintage tøj.
9. marts 2022

Hvad er polyester?

Du kender det nok fra labellen på dit tracksuit eller windbreaker, men hvad er det egentlig lige polyester er for noget, og hvordan skal du forholde dig til pleje af materialet? Læs med her, hvor vi giver en gennemgang af polyester.
28. februar 2022

Guide - Hvordan vasker man tøj?

Det kan være vanskeligt at se sig ud af farver, temperaturer og materialer, når det er tid til at smide tøjet i maskinen - men det er faktisk ikke så kompliceret, og så er det en af de mest nødvendige basale færdigheder. Her giver vi en komplet guide til hvordan du vasker dit snavsede tøj!
21. februar 2022

Guide - Hvor kan man sælge brugt tøj?

En grundig oprydning i klædeskabet kan være en god oplevelse både for sjæl og pengepung - læs med her, hvor vi gennemgår en række måder, hvorpå du kan sælge dit gamle tøj.
21. februar 2022

GUIDE: Hvordan finder man vintage tøj?

Er du i tvivl om hvilke muligheder du har, når du går på jagt efter vintage tøj af din smag? Læs med her, hvor vi giver en rundgang af hvad der findes af markedspladser på tværs af geografisk placering og medier som online handel eller fysiske butikker!
17. februar 2022

HYPE & HISTORIE: Nike Center-Swoosh

Har du nogensinde hørt og undret dig over udtrykket "Center-Swoosh", når der er tale om Nike trøjer, og måske også undret dig over den markant højere prisklasse, når det kommer til disse? Læs med her og find ud af historien og hypen bag det centrerede Nike logo her.
16. februar 2022

Sælger Nike halskæder og ringe?

Vi ser flere og flere vintage ringe og halskæder fra populære mærker som Nike, men hvor kommer de alle fra, og hvad er Nikes historie egentlig lige, når det kommer til at smykker?
31. januar 2022

Hvad er Champion Reverse Weave?

30. januar 2022

3 fun facts, du ikke vidste om Adidas

Ikke langt kan man bevæge sig ind i verdenen af foot- og sportswear uden at støde på firmaet bag de tre striber. Læs med her, hvor vi går gennem 3 sjove facts, som du nok ikke vidste om firmaet!
30. januar 2022

NIKE - 3 fun facts, du nok ikke vidste om det verdenskendte sportswear firma

Når det kommer til både vintage og nyt tøj er der ingen tvivl om, at Nike har manifesteret sig væsentligt på mange fronter. Mens Nike er et velkendt mærke og ikke noget nyt for de fleste, er der alligevel en håndfuld fun facts, som ikke er umiddelbar almen viden.
14. januar 2022